Wessel Bolwerk

Vice-praeses

Hallo allemaal!
Ik heb vandaag het genoegen om jullie voor te mogen stellen aan Wessel. Wessel heb ik in 2017 leren kennen tijdens de doopperiode van DIEFKA. Nooit hadden we toen kunnen voorzien wat een jongen het later zou worden. Een jongen met een onstilbare dorst voor alcohol, wat op menig TD en cantus tot uiting komt. Je zult hem zonder twijfel nog wel eens zien met een hongerige blik, op zoek naar meer alcohol. En kaas. Oh die kaas. Als er iets is waar Wessel nog meer verzot op is dan op alcohol, is het wel kaas. De soort maakt hem niet uit, de hoeveelheid wel: zo veel mogelijk. Knipper 1 keer met je ogen en het is weg.

Maar behalve de gulzige, hongerige, allesverslindende kant van Wessel is er ook nog een andere kant: hij is namelijk best wel een lieve jongen. Ik zou er moeite mee hebben om iemand aan te wijzen die zonder aarzeling meer voor wie dan ook zou doen dan hem. Hij geeft voor alles 100% (hadden we alcohol en kaas al besproken?). Je kan bij hem zeker weten altijd terecht voor wat dan ook en dat waardeer ik enorm aan hem. Het is een echt “mensenmens” die veel liever samen is dan alleen en altijd in is om iets te doen.

Je kunt hem tegenkomen op de campus, maar verwacht hem niet in een van de lessen van diergeneeskunde te vinden. Hij studeert namelijk geneeskunde. Dikke kans dat je hem ook in de aankomende jaren nog wel in Wilrijk tegen het lijf kan lopen, want ondanks dat hij naast een feestbeest ook een goede student is, zit hij hier (gelukkig) nog wel een tijdje.

Dixit,

Bram Rijnsbergen
Zedenmeester 2019-2020