Vita de Jager

Mentor

Beste DIEFKA leden en sympathisanten,

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik immens blij ben dat deze meid ons praesidium last minute nog komt versterken. Wij zijn 2 jaar geleden samen gedoopt geweest, maar besloot vorig jaar om uiteindelijk toch niet in het praesidium te gaan. Toch bleef ze ons dit jaar trouw joinen op bijna alle DIEFKA activiteiten en was ik steeds weer blij om haar terug te zien. Deze meid geeft dus echt veel om DIEFKA en verdient het om in dit team te zitten. Toen ze 2 jaar geleden schachtenkonining werd, had ze zich zeker en vast al bewezen, en dat deed ze nog vele meer dat jaar en het jaar erop op vele TD door haar gekke moves te showen. Met deze meid in de buurt is het altijd een toffe avond! Ook tijdens de schachtenopdrachten zag ze er steeds weer stralend uit in haar koraalduivel outfit.

Vita is een echte doorzetter. Elke keer als ik de bib binnen kwam, zat ze er gegarandeerd ook. Elk monitoraat was ze aanwezig, net als elk seminarie enz. Ze deed er alles aan om haar vakken te halen, wat ze dan ook (heel verdiend) heeft gedaan. Ze weet tot in het kleinste puntjes hoe de vakken van diergeneeskunde in elkaar zitten en is daarom ook helemaal op haar plek als mentor bij DIEFKA. De manier waarop zit dit jaar onze schachtjes hielp met hun vakken is niet te tippen. Ik weet 100% zeker dat ze een grote meerwaarde zal zijn aan team mentor 2019-2020! Nu dat team compleet is weet ik zeker dat de studenten volgend jaar niets te kort zullen komen!

Ondanks dat het allemaal op het laatst nog moest gebeuren, zit ze al helemaal in de groep. Iedereen kent haar en kijk erg uit om dit jaar met haar samen te werken. Ze heeft ons zaterdagochtend pas gejoint, heeft
die dag nog tijd gemaakt voor onze praesidium bonding en is diezelfde dag nog overgedragen. Als dat niet bewijst dat Vita een straffe madam is zoals ze hier in België zeggen, weet ik het ook niet. Ik spreek vanuit het hele praesidium als ik zeg dat we oprecht blij zijn dat je erbij bent.

Dixit,

Michèle Van Den Broeck
Sport 2018-2019
Praeses 2019-2020