Tim de Hoogt

V.U.

Beste leden, schachten en sympathisanten maar vooral, eerstejaars!
Het stukje waarin Tim wordt voorgesteld, hoef ik eigenlijk alleen te schrijven aan de eerstejaars. De rest van Wilrijk kent Tim (/Timba) namelijk al.
Vroeger, in een ver verleden, kwam Tim als verlegen jongetje vanuit Nederland om, net als jullie (en ikzelf), diergeneeskunde te studeren. Diergeneeskunde bleek uiteindelijk voor Tim (net als voor mijzelf) niet de juiste studie en ondertussen studeert hij dierverzorging in Sint-Niklaas. Ook is hij niet zo verlegen meer als vroeger, Tim was vorig jaar namelijk onze praeses en was daarnaast letterlijk het aller-grootste feestbeest wat ik ooit gezien heb. Geen feestje was hem te gek en je kon hem overal vinden, van aan de toog tot de danspaal en weer terug, en soms in de goot.
Ik ken Tim ondertussen 5 jaar, en ik kan iedereen aanraden om een keer met Timba te gaan feesten. Saaie avonden met deze jongen bestaan, NIET.
Denk niet te oppervlakkig over deze jongen; zodra je door zijn dikke huid heen prikt, is hij een hele gevoelige jongen.
Ook is hij een van mijn allerbeste vrienden, waarvan ik weet dat ik op hem kan bouwen. En met het oog op volgend jaar is dat maar goed ook.
Tim wordt namelijk onze V.U. en gaat zich daarmee sterk maken voor al onze visibilty (social media, posters en flyers).
Heb je ooit de kans om Tim te leren kennen, maak daar dan zeker gebruik van. Je zal hem nog genoeg rond zien lopen op de campus.
Mocht je eventueel op een andere manier gei╠łnteresseerd zijn in Timba… Dan moet ik je helaas teleurstellen. Kleine jongetjes worden groot, en onze Timba heeft tegenwoordig (helaas voor jou) al een relatie – alhoewel hij het zelf volgens mij nog niet zo durft te noemen, maargoed.
Timba, succes volgend jaar (en vergeet niet af en toe te studeren)! <3 Dixit, Lars Houtman Sport 2014-2015 Vice-praeses 2015-2016 Praeses 2016-2017 Cantor & Materiaalmeester 2017-2018 Cantor 2018-2019 Cantor & P.R. 2019-2020