Sophie Croonen

Feest

Beste DIEFKAnen,

Graag stel ik aan jullie voor: één van mijn mede-feesten, toekomstig dolfijnenarts, Sofia; Sophie!

Sophie heb ik halverwege de doopperiode leren kennen toen we beiden in de stad op zoek waren naar spullen voor een TD die avond. Aan het begin van die middag wisten we eigenlijk niet wie de ander was, aan het einde van de dag was voor mij al snel duidelijk dat Sophie super vrolijk was en zodra het onderwerp wintersport viel niet meer te houden was. Die avond was de eerste TD waar we beiden waren, ik had toen nooit gedacht dat er nog zo veel meer zouden volgen dat jaar!

Naast de vele TD’s waar Sophie altijd wel verschijnt, is ze ook (heel) vaak te vinden op een cantus! Al vroeg in het jaar bleek dat dit een van de dingen
is waar ze heel enthousiast (en zat) van wordt. Ik heb Sophie dan ook nooit ‘nee’ horen zeggen, op een voorstel om naar cantus door te gaan na een van de vele interfacs waar ze ook aanwezig was om, DIEFKA te supporteren of zelf mee te doen.
Spontane plannen zijn bij haar altijd in de smaak gevallen en ik weet zeker dat dat volgend jaar niet anders gaat zijn. Maar wees gerust; naast feesten kan ze ook goed studeren, misschien wat minder het jaar door, maar in de blokperiodes is ze er altijd voor gegaan en dat is te zien in haar resultaten!

Ik heb heel veel zin om het komende jaar met deze super lieve, vrolijke en enthousiaste vriendin en onze mede-feest Joey het praesidium te versterken!

Dixit,

Hanna Boelhouwer
Feest 2019-2020