Robert Ilsbroukx

P.R.

Hallo allemaal!

Graag stel ik jullie voor aan Robert, één van de PR’s van DIEFKA.
Ik heb Robert vorig jaar leren kennen tijdens de doopperiode. Hij is een van de liefste jongens die ik ken.
Dat Robert een echte DIEFKAan is, werd wel duidelijk toen hij met z’n zieke koppie tijdens feestweek toch bij de DIEFKA-activiteiten aanwezig wou zijn. Ziek of niet, Robert wil niks missen.
Ook is hij eigenlijk altijd wel te zien bij cantussen en TD’s. De echte student!
Over cantussen gesproken, Roberts doopfrak is fabulous! Dat Robert goed kan teken is wel duidelijk. Zowel de voor- als achterkant is volgetekend met de mooiste creaties. En elke keer komt er weer iets nieuws bij.
Mijn favoriete tekening is natuurlijk ons medeschachtje Olga!
Buiten de cantussen en TD’s om kom je Robert ook vaak tegen in de collegezaal. Colleges volgen is voor hem wel wat zwaarder dan naar TDs
en cantussen gaan. Alle uren gemiste slaap moeten natuurlijk wel ingehaald worden en waar kan dat nou beter dan tijdens colleges? Al een geregeld aantal keren ligt Robert lekker met z’n hoofd in z’n armen en ogen dicht te slapen in de collegebanken. Niet bepaald de meest comfortabele slaapplek, maar ja je moet iets na een hele nacht feesten.
En als je dan al lekker ligt te slapen wil je natuurlijk niet dat een prof je wakker maakt. Natuurlijk overkwam dit Robert, midden in de les van VVG stopte de prof om hem even uit zijn ‘nachtrust’ te halen.
Ik heb er nu al zin in om samen met Robert het praesidium te versterken. Ik denk dat het een top Lustrum jaar wordt!

Dixit,

Marieke Rozema (Roos) Mentor 2019-2020