Ocea van de Laar

Vice-praeses

Prachtig helderblauw water, parelwitte stranden, absurd mooie koraalriffen en onderwater flora en fauna in alle kleuren die je maar kan verzinnen. Je bent pas een echte schipper als je deze oceaan hebt bevaren!
Wacht wat? Verkeerder oce.. oh, euhm.. let me start over.
Beste DIEFKAnen, toekomstige schachten en andere mensen van het goeie leven,
Laat je schelpen vallen en richt al je aandacht op dit pareltje, want in dit stukje tekst ga ik jullie voorstellen aan een van de tofste personen die je hier in Wilrijk zult zien rondlopen: mijn mede Vice-Praeses Ocea!
Het eerste dat ik over Cee kwijt wil, is dat ze minstens even mooi is als mijn bovenstaande beschrijving. En ik mag mezelf wel een lucky guy noemen dat ik met haar samen mag werken dit academiejaar!
Ik denk wel dat Cee en ik voor een heel eind op dezelfde golflengte zitten; we houden allebei van dansjes, drankjes, DIEFKA en… puppy’s! Waar kun
je haar vinden? Als ze niet aan het knuffelen is met eender welke random viervoeter, is ze wel lekker aan het djensen in die prachtige KP en tegenwoordig laat ze haar stem steeds vaker horen op cantussen.
Naast een dierenvriend en een feestbeest is Ocea ook een superlieve vriendin. Als het gaat om mensen helpen, is geen zee voor haar te hoog. Dronken of nuchter, Cee staat altijd voor je klaar!
En als ik dan toch iets moet noemen wat deze topgriet niet kan, dan zijn dat staarwedstrijden op cantus. Maar hè, misschien komt dat wel omdat ze in mijn ogen verdrinkt 😉
Voor ons tweetjes is geen water te diep en ik kan niet wachten om met haar in zee te gaan als Super-Vice-Praeses-Duo-Extravaganza!

Dixit,
Wessel Bolwerk
Schachtentemmer 2018-2019
Vice-Praeses 2019-2020