Naomy Breekpot

Scriptor

Ik wil jullie graag voor stellen aan onze nieuwe scriptor Naomy Amber Claudia Alessandra Breekpot-Rijo, of zoals wij haar noemen ‘Breekpot’ omdat die naam echt te lang is om te onthouden voor de meeste mensen.
Breekpot is het beste te omschrijven als een lieve, maar toch pittige
Latina die zich nergens voor schaamt en altijd eerlijk zal zeggen waar het op staat. Ze woont echt op een supermooi kot (waar echt meer voordrink dingen moeten komen) en ze heeft er ook nog eens 2 poezen rondlopen wat natuurlijk supertof is! (We blijven toch diergeneeskunde studentjes ^^)

Meestal kwam ze met de auto naar feestjes waardoor ze niet mocht drinken. Het feit dat ze meestal nuchter was hebben de meeste van ons waarschijnlijk niet gemerkt, omdat ze nuchter even erg is als de rest die wel zat was. Gewoon als een Latina lekker in de KP dansen en schaamfundums fixen, alsof ze het meest gedronken had van ons allemaal. Altijd een feestje dus met Breekpot, alcohol of geen alcohol.

Ook als Breekpot er niet bij was, was het gezellig met haar. Een van onze schachten opdrachten was namelijk om met alle praesidium leden op de foto te gaan, maar als je ziek bent en niet elke avond in de KP kan staan is dat lastig. Dus hebben wij andere schachten een foto van haar gezicht uitgeprint, gelamineerd en een masker van gemaakt zodat ze toch met iedereen op de foto kon. Maar eigenlijk hebben we toch liever de echte Breekpot want dat masker was best wel eng.
Breekpot, je bent een leuke spontane chick die absoluut niet bang is om haar mening te laten horen en ik heb superveel respect voor je doorzettingsvermogen en je toch nog altijd positieve uitstraling afgelopen jaar.

Ik heb super veel zin in dit komende praesidium jaar met jou!!

Dixit,

Esther Wisse Sport 2019-2020