Naomi Hofstede

V.U.

Liefste leden, sympathisanten en eerstejaars,

Ik mag met alle plezier jullie aan mijn naamgenootje voorstellen! Naomi, ook al schrijven we onze namen niet hetzelfde, zo klinkt het wel. Erg ver- warrend wel aan het begin, altijd maar om kijken als ik die naam hoorde.
Ik heb Naomi leren kennen tijdens onze doopperiode, ik was wel nieuws- gierig naar dat meisje dat ervoor zorgde dat ik voortaan als Breekpot door het leven ging en niet meer als ‘Naomy’. Om te beginnen wil ik even zeg- gen dat Naomi een superlieve, leuke en gezellige meid is. Tot nu toe hebben wij alleen nog maar leuke momenten samen beleefd en ik hoop dat er nog heel veel meer daarvan gaan komen! Ze is er altijd voor iedereen en dat vind ik dan ook supermooi aan haar! Als je ziek bent is ze er altijd voor je, maar ook als je zin hebt in een feestje, of even niet alleen wilt zijn dan staat Naomi ook altijd voor je klaar. Want ja, tegen een feestje in de KP of een cantus, zal je haar ook niet snel ‘nee’ tegen horen zeggen.
Drankjes en dansjes doet ze graag en je zult haar dan ook zeker nog wel eens tegen komen dit jaar in de KP! Van onvergetelijke avondjes (lees ver- getelijk, want we weten echt niet altijd alles meer..) tot gezellige avondjes bij andere DIEFKA-activiteiten, Naomi is overal wel te vinden.

Deze leuke sportieve meid, mocht uiteindelijk toch nog ons top praesidium komen versterken dit jaar. Ik weet zeker dat zij haar functie al VU perfect zal uitvoeren dit jaar!
Lief naamgenootje, ik heb superveel zin in dit jaar met jou en alle andere uit ons top praesidium! En ik hoop dat wij dit jaar nog heel veel drankjes en dansjes samen gaan doen <3 Dixit, (Naomy) Breekpot Scriptor 2019-2020