Mitchell Terwisscha

Sport

Aan mij de eer om een van mijn mede-sportjes voor te stellen, Mitchell. Ik kijk er enorm naar uit om met hem samen te werken, want ik weet zeker dat hij dit harstikke goed gaat doen. Dit jaar was hij dan ook al vaak te vinden bij interfacs en ASL. Hier was hij altijd harstikke fanatiek en als het toch niet helemaal onze sport bleek te zijn, was er altijd nog het zuipteam waar Mitchell mooi in thuis hoorde.

Je zult hem ook niet vaak missen op TD’s of cantus. Zijn eerste voornemens om ‘alleen naar de voordrink’ te komen zijn altijd zo goed bedoeld, maar helaas zijn ze zijn niet echt geloofwaardig meer. De kans is 99,9% dat je hem dan alsnog tegenkomt rond een uur of 2 in de KP met zijn standaard zin: ‘Ik ben zo lam, het is niet oke’.

De foto’s die dan een paar dagen later online komen, zorgen ook altijd voor flink wat hilariteit. Mitchell heeft namelijk altijd wat moeite met lachen zodra er wat bier in zit. Het lachen op zich is geen moeite, totdat de fotograaf voor z’n neus staat. Dit heeft al voor heel wat prachtige plaatjes gezorgd.

Leuk spelletje: hoeveel alcohol heeft Mitchell op, op de volgende foto? Grote kans dat dit goed te raden valt.
Nogmaals, ik heb enorm veel zin in dit jaar en het weer enorm hard kunnen lachen om de momenten die wij met jou mogen meemaken!

Dixit,

Floor Meijers
Sport 2019-2020