Michèle van den Broeck

Praeses

Lieve paardepoeplezers,
Met trots mag ik jullie voorstellen aan onze kersverse praeses dit jaar: Michèle, beter bekend als ‘vegan’.
Ik ken Michèle als een super lieve meid die altijd voor je klaar staat, om alles en iedereen geeft en natuurlijk super gedreven is om de wereld te verbeteren. Ze is oprecht het allerliefste mens dat ik ken, maar komt tegelijkertijd ook gewoon goed voor zichzelf op. Zodra er een ‘x’ aantal pintjes in zit, wordt ze erg vrijgevig met knuffels en kusjes (niemand die klaagt overigens), weent ze wel eens omdat ze haar vriendje eventjes kwijt is of omdat ze gewoon super gelukkig is, maakt ze dansjes als het brandalarm van de KP afgaat (waar ik ook maar al te graag aan meedoe) en is ze soms ook wel eens een stoomtrein.
Nog maar 2 jaartjes geleden was ze nog schacht, een nog wat afwachtend en rustig meisje in het begin. Maar tegen het tweede semester, toen ze wat meer van haarzelf liet zien, begonnen we elkaar echt beter te leren kennen. Op een van de laatste TD’s dat jaar tijdens de feestweek, won ze 2 gratis emmers gin-tonic, waar ze maar al te vrijgevig mee was. Vanaf toen wist ik het zeker: deze meid moet je voor altijd aan je zijde hebben.

Tijdens de examens in het tweede semester ging het even niet zo best, duts lag in het ziekenhuis met Salmonella.
Ja, zelfs als vegan kun je dat krijgen blijkbaar. Maar stiekem mogen we
mr. Salmonella ook een klein beetje bedanken, want aangezien zij hierdoor net niet genoeg studiepunten haalde en een rustiger 2e studiejaar had, besloot ze zich toch nog aan te sluiten tot ons toffe praesidium.
En wie had dat ooit gedacht, dat ze dan vanuit haar eerste en enige functie als sport, direct praeses zou gaan worden? Ik niet in ieder geval. Maar toch denk ik dat ze het onwijs goed gaat doen en ik kijk enorm uit om samen met haar, Wessel en de rest van het praesidium er een top lustrumjaar van te maken!
Ohja, en nog even voor alle jongens die dit lezen: het spijt me (niet), onze vegan is al bezet! 😉
Dixit,
Ocea van de Laar
Sport 2017–2018
Quaestor 2018–2019
Vice-praeses 2019–2020