Marieke Rozema

Mentor

Beste toekomstige schachten, leden en sympathisanten,

Met trots stel ik aan jullie voor Marieke of kortweg ‘Roos’.
Deze enthousiaste Groningse dame reist elk weekend minstens 4 uur heen en weer naar Groningen, over vol harding gesproken. Dit zal ze ook nodig hebben want zij wordt mentor 19’-20’.
Vorig jaar heb ik men handen vol gehad om haar te overtuigen om zich te laten dopen bij DIEFKA, nog geen jaar later zijn we samen deel van het ge- zellige praesidium. De gehele doopperiode heeft ze me vervloekt, maar toen dat er eenmaal opzat, was ze uitermate blij dat we aan dit avontuur begon- nen waren. Het werd een jaar vol plezier en er zullen er nog vele volgen.
Er is wel 1 probleem waar ze mee kampt, ze heeft geen ruggengraat. Je hoeft haar maar 1 keer te vragen of ze mee gaat feesten en ze staat al in de KP te dansen. Water drinken op TD’s dat kan volgens haar niet, als je haar na een stevige avond een glas water geeft gooit ze het weg en liefst nog over jou heen.
Mijn advies : doe het niet.
Roos is een ijverige studente die weet wat ze wil en hierdoor is ze de ideale mentor. Ze is zoals bijna elke Nederlander gigantisch sociaal en komt met iedereen overeen. Aarzel dus niet om haar aan te spreken want ze zal je met open armen ontvangen en je bijsturen waar nodig.
Ik ben er daarom ook zeker van dat ze haar functie geweldig gaat doen!

Dixit,

Joey Lenaers Feest 2019–2020