Lars Houtman

Cantor & P.R.

Moet ik hem nog voorstellen? De spiksplinternieuwe cantor en P.R. van DIEFKA is namelijk helemaal niet zo spiksplinternieuw meer, want onze Lars heeft ondertussen al zo’n 5 jaar in het DIEFKA-praesidium gezeten.
Na al die jaren is hij een onmisbare bron aan kennis en ervaring geworden!
De functies cantor en P.R. staan Lars wel echt op het lijf geschreven. Als Rucantores gedoopte heeft hij een immense codex-kennis en door zijn twee vorige cantorjaren weet hij als geen ander hoe je de sfeer op een cantus moet aanwakkeren.
Ook naast Michèle zal hij het dit jaar fantastisch doen, geen twijfel mogelijk!
Als er een ding is dat Lars ook zeker kan, dan is het babbeltjes doen. En laat dat nu net een goede eigenschap zijn om sponsoren te regelen! Dit jaar is natuurlijk ons Lustrumjaar, dus samen met Robert gaat hij ervoor zorgen dat we al die toffe en gekke lustrumacties ook effectief kunnen betalen :D.

Lars is begonnen aan de UA als student DGK, maar studeert ondertussen Toegepaste Informatica op de KDG.
In zijn vrije tijd speelt hij in het basketbalteam van Berchem en kan je hem regelmatig achter zijn computer vinden. Naast de standaard cantussen en TD’s is hij ook niet vies van een goed hardstylefeestje! Ook dutjes behoren tot Lars z’n dagelijkse bezigheden.
Hij heeft natuurlijk net als iedereen in DIEFKA een passie voor dieren en dan in het bijzonder voor zijn (supermegaschattige) Golden Retriever, Duke. Als je even nood hebt aan leuke puppyfoto’s moet je maar even door Lars z’n facebookprofiel scrollen :D.
Lars lijkt misschien wel een beer van een vent, maar vanbinnen zit een heel lief en fluffy teddyberen-hartje. Als je graag wat verhalen wil horen over ‘vroegah’ en ‘in mijn schachtenjaar…(2013-2014 :o)’, dan moet je hem zeker even aanspreken wanneer je hem in ons mooie Wilrijk tegenkomt.

PS:De single ladies die door deze leuke introductie wel interesse hebben in Lars moet ik teleurstellen, want hij heeft al een vriendinnetje (hint: it’s me!).

Dixit,

Frie Jansen Materiaalmeester
Mentor & Materiaalmeester
2018-2019 2019-2020