Joey Lenaers

Feest

Hallo allemaal!

De jongste aanwinst van het Praesidium is ons enige echte ‘2001-kindje’ Joey.

Met alle twee zijn ouders als dierenarts is hij opgegroeid tussen de diertjes, wat van hem een echt feestbeest maakt. Hij heeft vanzelfsprekend de ‘feest – 2019/2020’ – functie en niets is beter op zijn lijf geschreven dan feesten! Kom gerust eens ‘hallo’ zegge tegen onze socialbutterfly in de KP. Een pintje slaat hij nooit af, ookal is zijn favoriete alcoholische consumptie toch wel zijn appeljenever die hij elke voordrink bijhad.

Buiten voordrinken besteedt hij zijn vrije tijd graag languit gelegen in de zetel met een goeie film op TV. Ook heeft hij zijn sportieve aspecten; van terrein rijden met zijn Jeep tot parkourlopen. Bang om vuil te worden? Zeker niet, want “De vettiger, de prettiger”. Maar ook casual gaan fitnessen voor geen bierpens te krijgen is een van zijn vele tijdbestedingen.

Ondanks dat hij een grote sloddervos is en het soms in een chaotische soep kan lopen door niet doordachte beslissingen, (typisch 2001 hé), komt alles wel op zijn pootjes terecht bij hem. Hij is een goed luisterend oor voor andere, ergens waar je altijd terecht kan.
Ook heeft hij een oor voor de TOP 50, elk liedje dat ‘grooves’ heeft en waar je op kan dansen, kan je Joey hellemaal op zien los gaan op de dansvloer. Hij is ook geboren en getogen in België, want uiteraard is zijn lie- velingseten frietjes, waar zijn geprefereerde steak met bearnaisesaus niet kan missen.

Maar buiten al het kattenkwaad en TD’s om, zit hij af en toe met zijn neus in de vele diergeneeskunde boeken, want viervoeters helpen is zijn droom! Ik kan zo blijven doorgaan, want er valt nog zoveel te zeggen, maar het is zo veel leuker om onze geweldige Joey persoonlijk te ontmoeten!

Dixit,

Robert Ilsbroukx
P.R. 2019-2020