Iris Oudshoorn

Schachtentemmer

Ik stel jullie voor aan Iris Oudshoorn, ook wel bekend als 1.6cm pure woede. Aankomend jaar gaat zij de nieuwe schachtjes omvormen van onschuldige kinders tot ware DIEFKAnen. Met haar luide stem die door merg en been gaat, boezemt ze zelfs de meest stoere kerels/dames angst in. Na 1x aan het ontvangende einde te hebben gestaan, word ik soms nog badend in het angstzweet wakker.

Naast Iris’ fantastisch luide stem heeft ze natuurlijk ook andere kwaliteiten. Zo is ze niet vies van een wedstrijdje om te meeste pinten drinken, weet ze perfect hoe je iemand aan het lachen maakt en zal ze altijd aan je zijde staan wanneer het eventjes niet gaat. Al met al is Iris een topwijf, waar
je je zeker een hele avond mee kan vermaken. Iris claimt namelijk dat ze nooit zat wordt, maar als het dan eenmaal toch zo ver is dan gaat ze er ook helemaal voor.

Waar de meeste mensen facetimen met mensen, pakt Iris dat net even anders aan. In het verre Nederland heeft ze namelijk een mooie witte papegaai met een sassy loopje waar ze vaak mee staat te bellen.
Een hilarisch gezicht.

Wil je Iris een keer in het echt spotten? Kom dan zeker vaak naar de Konijnenpijp en zoek naar een kleine rosse. Met haar vriend Timo bezoekt ze wekelijks TD’s en cantussen. Laat je zeker niet intimideren door haar Hollandse nuchterheid en spreek haar eens aan om de wildste verhalen over haar avonturen in Wilrijk te horen. Grote kans dat ze je uitnodigt om nog een pint achterover te kletsen.

Dixit,
Tim de Hoogt
Sport 2015-2016
Vice-praeses 2016-2017
Vice-praeses 2017-2018
Praeses 2018-2019
V.U. 2019-2020