Hanna Boelhouwer

Feest

Ik heb de eer gekregen om jullie voor te stellen aan jullie feest voor het jaar 2019-2020 namelijk Hanna.

En of Hanna iets van feesten weet? Ja zeker. Nou tenminste totdat ze iets teveel op heeft (lees : echt veelste veel) en op dat moment waarschijnlijk niks meer weet. Hanna is in hart, nieren en maag een echte DIEFKAan en ja dat lees je goed, ook in haar maag is Hanna een echte DIEfKAan.

Ik herinner mij namelijk een erg gezellig feestje in de KP, dit feestje was misschien iets te gezellig voor Hanna en ik kan je verzekeren dat de inhoud van Hanna haar maag op dit moment toch echt blauw/geel kleurde.
Wat kan ik zeggen Hanna is gewoon een super gezellig feestbeest en ik weet daarom ook zeker, dat ze het super goed zal doen als feest volgend jaar.
Hanna is buiten het feestleven ook altijd wel in voor wat gezelligheid en een praatje. Je moet alleen niet praten in de bieb, dat vindt ze niet zo leuk, ik heb zelden zo een boze/geìˆrriteerde blik gezien als toen er mensen aan het praten waren in de bieb. Ze mag dan wel maar (en ik gok) 1.60 zijn maar met deze dame moet je zeker geen ruzie krijgen.
Met Hanna kan je altijd lachen en op activiteiten brengt ze altijd een gezellige sfeer met zich mee en misschien ook wel wat alcohol. Ook op interfacs was ze vaak te vinden, of ze nu aan het supporten was of dat ze zelf mee deed, er was altijd een ding hetzelfde en dat was het flesje kriek in haar hand.

Een ding weet ik zeker en dat is, dat Hanna en haar mede feesten er een goed feestjaar van zullen maken.

Dixit,

Mitchell ter Wisscha
Sport 2019-2020