Frie Jansen

Mentor & Materiaalmeester

Beste DIEFKA leden en commilitones,

Ik heb de eer gekregen om een fantastisch persoon te mogen voorstellen aan jullie, ons Frie(tje) en net omdat ze het zo leuk vindt dat er woordgrapjes worden gemaakt over haar naam ga ik extra mijn best doen om er zoveel mogelijk in te krijgen : ))).
Als mede-schacht van haar viel het me al direct op dat ze een geweldig zorgzaam en lief persoon is en dat viel me nog meer op na de doop, toen we wat fri(e)sser gewassen waren. Ik weet nog goed hoe ik haar heb leren kennen. Dit was op lintjescantus, waarbij iemand me eindelijk uitlegde wat een cantus nu eigenlijk was. Iemand hier leren kennen maakte al het bier drinken al iets minder erg, want over fri(e)sdrank werd niet gesproken hier. Naarmate het 2de semester begonnen de schachtenopdrachten waarbij Frie ook fr(i)equent te vinden was, om haar gekste ideeën te sharen met de groep. Als we op interfac waren, waren we meer aan het babbelen dan aan het sporten zelf, hehe. Een jaar later deelden we ons 1ste jaar praesidium en dat heeft onze band zeker nog beter gemaakt. Ook al herinneren we ons niet meer elke avond, Frie stond altijd paraat op TD’s voor een goeie freestyle (lees: freestyle en Frie-style) sessie, want ja, wat is een Blackout TD zonder blackout?
Ook waren er momenten die zij zich waarschijnlijk beter herinnert dan ik, zoals op Fabiant ontgroening, waarbij ik heel uitbundig een liefdesverklaring voor Frie heb opgedragen. Ze zeggen altijd ‘zatte gedachten zijn ware ge- dachten’ en dat is hier ook zeker waar, want ik zie deze meid echt freakin graag.
Girl we gaan er een topjaar van maken en op nog veel woordgrapjes xxx

Dixit,

Michèle Van Den Broeck
Sport 2018-2019
Praeses 2019-2020