Floor Meijers

Quaestor

Ik heb het genoegen om jullie voor te stellen aan een van mijn beste vriendinnen en een van de leukste meiden van Wilrijk.

Floor is een sportieve meid die altijd het beste in mensen naar boven haalt. Ze blijft altijd rustig in stressvolle situaties, maar is ook heel gezellig (een drankje gaat er vlot in). Zeker in de KP is ze niet te stoppen! Als er een thema is komt ze dan ook altijd crazy verkleed (die kerstboom moet je er zeker inhouden xo).

Deze gekke Brabander komt altijd met de leukste verhalen over van alles en nog wat en met haar droge humor maakt ze altijd iedereen aan het lachen. Zelfs als het even tegenzit staat Floor altijd klaar met een gevatte opmerking om je weer op te vrolijken.
Ze zegt altijd precies waar het op staat, al is dit niet altijd op het goede moment 🙂 (en dat veroorzaakt soms ongemakkelijke situaties, waar ze zelf vaak helemaal stuk om gaat).

Ook al lult ze soms de oren van je hoofd, ze is een geweldige meid en ik twijfel er niet aan dat ze, samen met de rest van teamsport, DIEFKA naar de overwinning zal leiden. Floor heeft laten zien dat ze alles voor DIEFKA over heeft, zelfs als dat betekent dat ze haar angsten moet overwinnen.
Love you chickie!!

Dixit,

Sophie Croonen Feest 2019-2020