Esther Wisse

Sport

Bij deze mag ik jullie voorstellen aan een van jullie sportjes van volgend jaar, Esther.

Ik kan me nog steeds (semi) onze eerste avond herinneren, waarbij we een voordrink hielden voor een van de later vele TD’s. Ik denk dat je zelf die avond ook nog wel weet, aangezien jouw fiets ook meteen gejat was.
Wat ik toen nog niet wist, was dat je zo’n goede vriendin van me zou wor- den, want deze meid is supergezellig. Zo is ze altijd in voor een praatje met iedereen en was ze afgelopen jaar bijna altijd aanwezig op de DIEFKA-ac- tiviteiten. Hier kon je haar dan ook vaak terugvinden met een pintje of een glas (lees: fles) Brut de pêche.

Esther is niet alleen heel aardig en sociaal, maar ook behoorlijk sportief. Iets wat niet geheel onbelangrijk is als functie sport. Zo deed ze altijd vol enthousiasme mee aan de interfacs of ASL, waarbij ze haar best deed om DIEFKA naar de top te helpen. En als je haar daar nou niet zag, dan was ze wel een dansje aan het doen in de KP, of aan het wegrennen van de KP (onder het mom van op avontuur te gaan).

Al dat sporten, dansen en wegrennen heeft wel een invloed op haar, want wat kan die eten. Je zou haast denken dat ze niet kauwt, iets wat ook al eens bewezen is na een spauwtje door een iets te heftige avond.
Al met al heb ik er alle vertrouwen in dat deze sportieve en leuke meid, met haar enthousiasme zeker haar best gaat doen om samen met Floor & Mitchell zo veel mogelijk studenten en leden mee te laten doen.

Dixit,

Naomi Hofstede V.U. 2019-2020