Over DIEFKA

DIEFKA (of DIErgeneeskundige FacultDIEFKA Kasteel - Schachten '13-'14eitsKring Antwerpen) is ontstaan in 1974, na het uiteengaan van Vebio, de voormalige vereniging voor Biologen én Diergeneeskundigen. Ondertussen is het al 40 jaar aan ons om het leven van de Antwerpse diergeneeskundestudent een beetje draaglijker te maken!

Dit doen we onder andere door elk jaar een examenbundel aan te bieden, waarin tips en examenvragen staan die door de jaren heen verzameld zijn. Ook verkopen we samenvattingen van verschillende vakken en staat onze mentor altijd voor je klaar als je vragen hebt over de studie. Verder organiseren we verschillende keren per jaar diergeneeskundegerelateerde activiteiten, zoals een rondleiding in een dierenkliniek of het bezoeken van een hondententoonstelling.

Maar het leven is meer dan studeren! Daarom zorgen wij ook voor de nodige feestjes. Elke week organiseren we daarom een activiteit voor jullie: dit kan een cantus of TD zijn, maar ook een kroegentocht, quiz, kaas- en wijnavond of etentje. Kijk op de kalender voor de precieze data van onze activiteiten! Zowel leden als niet leden zijn welkom op onze activiteiten, leden krijgen echter wel korting op elke activiteit. Meer informatie hierover vind je op de pagina lid worden.

Ben je na dit alles nog steeds niet overtuigd, heb je vragen of wil je graag weten welk knap praesidiumlid er nog vrijgezel is? Aarzel dan niet en stap gewoon op ons af! Herkennen kun je ons aan ons mooie koningsblauwe lint met woeste stierenkop. En hoogstwaarschijnlijk ook aan het pintje in ons hand dat bijna leeg is! Hopelijk zien we jullie snel op onze bangelijke activiteiten! Kom gewoon eens af, we kunnen je verzekeren: het is de moeite meer dan waard!

Ut vivat, crescat et floreat DIEFKA!
Het DIEFKA-praesidium